Eerenstein & Boer leemverf kopen van Tierrafino

Tierrafino Verkooppunt

Eerenstein & Boer leemverf  kopen van Tierrafino

Voor Tierrafino leemverfproducten bij Eerenstein & Boer klik hier!

Over ons

Eerenstein & Boer een begrip in Zwolle wanneer het op vakkennis op het gebied van verf en behang aankomt.
Over Eerenstein & Boer
Het bedrijf Eerenstein & Boer is al ruim 65 jaar actief in Zwolle. In 1954 werd de winkel aan de Vechtstraat geopend onder de naam Eerenstein. Halverwege de jaren 70 is de winkel van Boer geopend aan de Assendorperstraat. Nadat Eerenstein en Boer zijn samen gegaan hebben beide winkels apart van elkaar bestaan. Inmiddels is Boer helemaal als groothandel verder gegaan in een nieuwbouw gedeelte naast Eerenstein. Zo hebben we een winkel helemaal gericht op de particulier en een winkel gericht op de zakelijke klant. Eveneens kunnen we zo bemiddelen tussen de particulier en de schilder.

Vakkennis

Eerenstein heeft van huis uit al veel vakkennis op gebied van verf en behang meegekregen en had al geruime tijd ervaring in het schildersvak toen hij in 1954 vanuit 2e Exloërmond naar Zwolle vertrok. Het concept van een doe-het-zelf zaak met verf en behang zoals we dat nu kennen was toen nog een tamelijk nieuw fenomeen. Iemand met vakkennis die aan de man des huizes ging uitleggen wat hij moest doen. In het verleden kon men nog zeggen: “Wanneer u eerst dit doet, komt u daarna terug en vertel ik u wat u daarna moet doen”. Dat is iets wat anno nu niet meer kan. Tijden veranderen en dat geldt voor ons ook. Nu krijgt u van ons in een keer te horen welk stappenplan u moet volgen voor een goed resultaat.

Grote showroom

In 1987 zijn wij verhuisd naar de andere kant van de Vechtstraat. Vanaf dat moment bestond de winkel niet meer uit twee panden, maar uit 1 pand, 250 vierkante meter winkelruimte. Een nieuw pand bood ook vele mogelijkheden voor modernisering. Daar we vroeger nog de verf mengden op de hand zo gebeurt dat tegenwoordig door geavanceerde computerapparatuur. Maar soms gebeurt het nog dat we een bepaalde kleur alleen maar op de hand kunnen maken, hierbij komt de vakkennis kijken die ons zo bijzonder maakt.

Uitgebreid aanbod

Inmiddels is het interieur van die tijd al lang weer vervangen en zijn computers ook bij ons niet meer weg te denken. Vernieuwingen komen steeds sneller en daar gaan wij ook in mee. U vindt echter nog steeds dingen van het allereerste concept uit 1954 terug. Dat idee van ons-kent-ons, die persoonlijke benadering en dat kopje koffie wanneer er even tijd voor is.

Eerenstein & Boer leemverf kopen van Tierrafino

Informatieve product-pagina  van Tierrafino leemverf 

Lees het werkblad

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops