Tierrafino Leem-Glansstuc ‘Listro’

Creëer hoogglans Venetiaans stucwerk met ‘LISTRO’!

STUCCO LUSTRO Tierrafino ‘Listro’ is leem-glansstuc voor binnenmuren en plafonds van basisleem, gips of Tierrafino contact.

De natuurlijke ‘Listro’ is vermengd met plantaardige was, waardoor een prachtig glanzend effect ontstaat.

Het aantrekkelijke van Leem-glansstuc ‘Listro’ is dat bij het aanbrengen op de muur subtiele kleurnuances ontstaan door de verschillende glansdiepten  ‘Listro’ is een vaak gekozen product om interieurs een bijzonder accent te geven. Dit kan een woning zijn, maar ook een kantoor, winkel, een entree of de foyer van een theater. Architecten gebruiken Listro vaak om een wand met een matte structuur af te wisselen met een glanzend stucco lustro oppervlak.

Het kleurenoverzicht van ‘Listro’ staat onderaan deze pagina!

Bezoek een verkooppunt

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Heb je interesse? meld je nu aan.

Workshops

Wil je liever niet zelf aan de slag? Kies een Tierrafino-verwerker bij jou in de buurt

Voor complete verwerkingsinstructies en verdere technische informatie zie

Lees het werkblad

Wil je op de hoogte blijven van al ons leem-nieuws!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Speciaal voor professionals is de Technical Friday Morning. In 1,5 uur geven wij uitleg over leembouw in het algemeen en de technische toepassingen van onze leemproducten. Aan onze presentatie zijn geen kosten verbonden.

Meld je aan

Leem kleuren muurdecoratie
Zachte kleuren zorgen voor zachte reflecties

Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné rood, Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Standaardkleuren die onderling of met andere natuurlijke Tierrafino-pigmenten gemengd kunnen worden.. Het aantal kleurschakeringen is daardoor vrijwel onbegrensd.

Als het om kleur gaat heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeur. Tierrafino-pigmenten creëert een nòg persoonlijker effect.