Tierrafino Glansstuc

Creëer hoogglans Venetiaans stucwerk met LISTRO!

‘STUCCOLUSTRO’ Tierrafino Listro is leem-glansstuc voor binnenmuren en plafonds van basisleem, gips of Tierrafino contact.

De natuurlijke stuccolustro is vermengd met plantaardige was, waardoor een prachtig glanzend effect ontstaat.

Het aantrekkelijke van Listro is dat bij het aanbrengen op de muur subtiele kleurnuances ontstaan door de verschillende glansdiepten  Listro is een vaak gekozen product om interieurs een bijzonder accent te geven. Dit kan een woning zijn, maar ook een kantoor, winkel, een entree of de foyer van een theater. Architecten gebruiken Listro vaak om een wand met een matte structuur af te wisselen met een glanzend stuccolustro oppervlak.

Het kleurenoverzicht staat onderaan deze pagina!

Bezoek een verkooppunt

Workshops

Tierrafino organiseert workshops, seminars, stages, cursussen en opleiding over, het aanbrengen van leemstuc, leempleister, leemverf, stuccolustro, tadelakt, BetonLook, Antique Provence, leemfinish, leembouw in het algemeen en natuurlijk bouwen met leem.
Interesse? meld je nu aan.

Workshops

Wil je liever niet zelf aan de slag? Kies een Tierrafino-verwerker bij jou in de buurt

Voor complete verwerkingsinstructies en verdere technische informatie zie

Lees het werkblad

 

Stel een vraag
Tierrafino voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven hebben we de Technical Friday Morning. In 1,5 uur wordt uitleg gegeven over leembouw in het algemeen en de technische toepassingen van onze leemproducten. Aan onze presentatie zijn geen kosten verbonden.

Meld je aan

Leem kleuren muurdecoratie
Zachte kleuren zorgen voor zachte reflecties

Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné rood, Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Standaardkleuren die onderling of met andere natuurlijke Tierrafino-pigmenten gemengd kunnen worden.. Het aantal kleurschakeringen is daardoor vrijwel onbegrensd.

Als het om kleur gaat heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeur. Met de Tierrafino-pigmenten ontstaat een nòg persoonlijker effect.