Tadelakt kalkstuc Tierrafino STONE kleuren kalkpleister

Tadelakt marokkaanse “Tierrafino STONE” glanzend, exotisch en waterafstotende Tadelakt

Tierrafino Ston is een decoratieve kalk-stuc-techniek die in Marokko een lange traditie heeft en is een originele natuurlijke waterafstotende kalkpleister afkomstig uit Marrakesh en geschikt voor binnen en buiten. Tierrafino STONE heeft een marmerachtige uitstraling en is na uitharding stootvast. U kunt er badkamers, keukens en open haarden een luxueuze en elegante uitstraling mee geven. Bovendien wordt het ook vaak gebruikt voor het afwerken van ornamenten. Tadelakt betekent (vrij vertaald) inwrijven of inmasseren. Het speciale effect wordt verkregen door het matrriaal te polijsten met een steen. Tadelakt wordt toegepast in de oudheid. De Romeinen hebben al een kalkpleister gemaakt, dat lijkt op Tadelakt. De Azteken werkten aan de binnenkant van hun piramides met Tadelakt. Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, stages, cursussen en opleiding leren aanbrengen leemstuc, leempleister, leemverf, stuccolustro, tadelakt, beton-look, leembouw en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops

Tierrafino Stone is er in acht zachte aardekleuren

Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné rood, Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Dit zijn de standaardkleuren die onderling gemengd kunnen worden of met andere natuurlijke Tierrafino pigmenten. Daardoor is het aantal kleurschakeringen vrijwel onbegrensd.

Als het om kleur gaat heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeur. Met de Tierrafino pigmenten kunt u een nòg persoonlijker effect krijgen.

Tadelakt Tinten Kleuren Pigmenten

Met Tierrafino Stone pigmenten is het aantal kleurschakeringen vrijwel onbeperkt

Als het om kleur gaat, heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeur. Met deze bijzondere pigmenten kunt u een nòg persoonlijker effect krijgen.

En met de juiste hulpproducten en gereedschappen bent u verzekerd van een briljant resultaat. In de voorbeeldenis 90% Stone Delphie en 10% pigment gemengd.

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle leem nieuws.

Volg ons op Facebook 

Volg ons op Instagram