Onze Ervaring

Bezoek onze technical friday morning

Een hart voor ontwerp

Al meer dan 30 jaar werken we samen met vooraanstaande architectenbureaus die onze visie op duurzaam en esthetisch bouwen delen. Van utiliteitsgebouwen tot intieme woonruimtes, onze leemproducten voegen niet alleen schoonheid toe, maar vertellen ook een verhaal van sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

Maak een afspraak

Inspiratie

Laat je inspireren door de veelzijdigheid en warmte van leem in verschillende omgevingen, van rustieke charme tot moderne elegantie. Deze projecten dienen als een canvas voor creativiteit en tonen de unieke eigenschappen van leem in architectuur en design.

Meer inspiratie
Leemstuc Tierrafino Duro slaapkamer Von Dice Hotel
Leemstuc BetonLook Karl Lagerfeld Amsterdam
Leemstuc BetonLook Karl Lagerfeld Amsterdam

Tierafino Bespoke

Jullie visie materialiseren, daar draait het om bij ‘Tierrafino Bespoke’. We gaan we verder dan ons standaardassortiment om producten te creëren die perfect aansluiten bij jullie specifieke wensen. Of het nu gaat om een speciale kleurmix, een unieke textuur of een innovatieve toepassing, ons team werkt nauw met jullie samen om een op maat gemaakt leemproduct te ontwikkelen dat het ontwerp naar een hoger niveau tilt.

Maak een afspraak

Technical Friday

Kennis is de basis van innovatie. Daarom hosten we bij Tierrafino ‘Technical Friday’ sessies, waar we diep duiken in de technische aspecten van leemtoepassingen. Deze sessies, beschikbaar zowel online als offline, zijn ontworpen om architecten en ontwerpers te voorzien van de essentiële informatie die nodig is om onze producten met vertrouwen te integreren in hun projecten. Van de basisprincipes tot geavanceerde technieken, we rusten professionals uit met de kennis om leem op de meest effectieve en esthetische manier te gebruiken.

Meld je aan

35

Landen

870

Afgronden projecten

28

Jaren ervaring

50

Partners