Product

Omschrijving:

Tierrafino Effects is een verzameling van toevoegingen, geselecteerd door Tierrafino bedoeld voor de verrijking van Tierrafino Finish, Duro, Base en T-Paint, Antique Provence en Betonlook.

1 kg, 7 kg en 20 kg emmers.

Effects kunnen droog en nat bewaard worden, behalve Stro, deze dient droog bewaard te worden.

Geen specifiek gevaar, maar bewaar buiten bereik van kinderen.

TOEPASSING

Effects zijn vooral ontwikkeld voor de decoratieve verrijking van diverse Tierrafino afwerkingsproducten. Echter hebben Effects ook invloed op de samenstelling van deze producten. Stro is een vezel en de overige Effects zijn zanden die krimpscheuren tegengaan.

VERWERKING

Bepaal de hoeveelheid Effects die u toe wilt voegen. Meng Finish, Duro, Base of T-Paint volgens de instructies. Voeg nu Effects toe en meng goed door. Verwerk het product dan zoals aangegeven in de instructies van het betreffende product.

Maximum toe te voegen Effects:

  • Stro: max. 1% van het droge gewicht van Finish, Duro, Base (zonder stro) of T-Paint, Antique Provence en Betonlook.
  • Overige Effects: max. 10% van het droge gewicht van Finish, Duro, Base of T-Paint, Antique Provence en Betonlook.
  • Stro en overige Effects gecombineerd: Voor elke 0,1% Stro die u toe wilt voegen, kunt u 1% minder overige Effects dan de maximale 10% toevoegen:
  • 1% Stro + 0% overige Effects
  • 0,9% Stro + 1% overige Effects
  • etc. Zie onderstaande tabel.

Weegschaal

DISCLAIMER

De informatie in deze productomschrijving is met de grootste zorg samengesteld.
Tierrafino B.V. aanvaardt echter geen verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade die zou kunnen optreden bij het gebruik van de geboden informatie. Bij elke nieuwe uitgave van de productinformatie vervalt de geldigheid van de vorige uitgave.