Tierrafino Leem

Bijzonder en praktisch: FINISH is kleur en stuc in één.

FINISH Leemstuc

Tierrafino Finish is ons succesvolste leem pleister product. Bijzonder en praktisch: FINISH is kleur en stuc in één. Een prachtige leemstuc finish voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werkruimten. Finish is 100% natuurlijk en bestaat uit verschillende soorten zand en gekleurde klei. Korreldikte 0 tot 1,1 mm.

DURO Leempleister

Tierrafino Duro kleurleem is leempleister samengevoegd tot één product voor gebruik binnenshuis. Duro leemleister onderscheidt zich van Tierrafino Finish en Base door de dunnere, iets hardere stuclaag. Het is gemakkelijk en snel te verwerken. Leempleister Duro is 100% natuurlijk en bestaat uit verschillende soorten zand, gekleurde klei en een natuurlijke binder. Korreldikte 0 tot 0,7 mm.

Alle stappen voor het verwerken van leempleister

Leempleister Tierrafino Finish leem-stuc geniet reeds grote bekendheid bij de vakman. Echter, na enige voorbereiding kan Tierrafino leempleister Finish ook gemakkelijk door de doe-het-zelver aangebracht worden. Een ondergrond van 15 – 30 mm bruine basisleem is ideaal. Hierdoor is de werking van leem (warmte- en vochtregulerend) optimaal. Een ondergrond van een dikkere laag basisleem effent onregelmatigheden op het muuroppervlak uit waardoor het niet meer hoeft te worden voorgestreken.

Lees meer of werken met FINISH

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle leem nieuws.

Volg ons op Facebook 

Volg ons op Instagram 

Of shop online bij onze dealers

Ecobouwen