Leemstuc / leempleister Tierrafino

Tierrafino leemstuc FINISH is kleur en stuc in één! Bijzonder en praktisch!

Leemstuc FINISH

Leemstuc Tierrafino Finish is ons succesvolste leempleister-product.  Een prachtige leemstuc-finish voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werkruimten. Leemstuc Finish is 100% natuurlijk en bestaat uit verschillende soorten zand en gekleurde klei. Korreldikte 0 tot 1,1 mm.

Wooninspiraties en het creëren van een eigen moodboard. 

Lees meer

Duro verstevigde kleur leempleister

Leemstuc DURO

leemstuc Duro kleurleem is leempleister samengevoegd tot één product voor gebruik binnenshuis. Duro leempleister onderscheidt zich van leemstuc Tierrafino Finish en Tierrafino Base door de dunnere, hardere stuclaag. Het is makkelijk en snel te verwerken. Leempleister Duro is 100% natuurlijk en bestaat uit verschillende soorten zand, gekleurde klei en een natuurlijke binder. Korreldikte 0 tot 0,7 mm.

Lees meer

Alle stappen voor het verwerken van leempleister

Leemstuc/leempleister Tierrafino Finish leemstuc is algemeen bekend  bij de vakman. Na een goede voorbereiding is Tierrafino leempleister Finish ook vrij eenvoudig door de doe-het-zelver aan te brengen.

Ideaal voor een optimale werking van de leem betreffende warmte- en vochtregulering

is een ondergrond van 15 – 30 mm bruine basisleem. Een ondergrond met een dikkere laag basisleem vlakt onregelmatigheden op het muuroppervlak uit waardoor deze geen voorstrijk nodig heeft.

Speciaal voor professionals is de Technical Friday Morning. In 1,5 uur wordt uitleg gegeven over leembouw in het algemeen en de technische toepassingen van onze leemproducten. Aan onze presentatie zijn geen kosten verbonden.

Meld je aan