Product

Omschrijving:

Tierrafino Pigment is een reeks kleurpigmenten die bedoeld zijn voor het kleuren van Tierrafino Stone Tadelakt. Pigment kan ook worden gebruikt in combinatie met andere Tierrafino producten.

Oxides van diverse metalen.

500 gram plastic container, behalve Goud Oker: 250 gram plastic container.

Bewaar droog en koel maar vrij van vorst.

Mits goed afgesloten en volgens het bewaaradvies bewaard, is Pigment onbeperkt houdbaar.

VERWERKING

Volg de instructies van het product waar Pigment aan toegevoegd wordt.

Pigment kan op 2 manieren worden vermengd met Tierrafino Stone; meng het droge pigment met droge of natte Stone. Voeg niet meer dan 10% Tierrafino Pigment toe aan Tierrafino Stone Delphi wit in natte cellen zoals douchewanden en stoomcabines. Voeg niet meer dan 5% Pigment Titaan wit toe aan Tierrafino Stone Delphi wit om afgeven van kleur te voorkomen.
Week Pigment minimaal 24 uur in voldoende water om het mengen met Tierrafino Finish, Duro en T-Paint eenvoudiger te maken. Pigment kan aan Tierrafino Finish worden toegevoegd, maar voeg dan ook Tierrafino Fix toe om afgeven van kleur te voorkomen. Breng Fix naderhand aan of meng het met Finish en Pigment en verwerk volgens de instructies van Finish en Fix.

Contact met huid, ogen en slijmvliezen vermijden. Draag handschoenen, stofbril en stofmasker. Bewaar buiten bereik van kinderen. Bij contact met de ogen goed uitspoelen, bij contact met de huid met zeep wassen. Bij voortdurende irritatie een arts raadplegen. Raadpleeg voor overige informatie het Pigment Veiligheidsinformatieblad.

TOEPASSING

Tierrafino Pigment is een reeks kalk-echte pigmenten die geschikt zijn voor het gebruik in combinatie met kalkproducten. Pigment kan ook toegevoegd worden aan producten als Tierrafino Finish, Duro en T-Paint.
Tierrafino Fix kan worden gemengd met water en pigmenten om sluiertechnieken op Tierrafino Finish, Duro en Kalk te creëeren. Gebruik Pigment Ultramarijn blauw niet in vochtige ruimtes.

EIGENSCHAPPEN

• Gebruiksklaar in de verpakking
• Geurloos
• Pigment is kalk- en UV-bestendig. Alle pigmenten zijn waterbestendig
• Behalve Ultramarijn blauw.
• Doe-Het-Zelver/Professional

DISCLAIMER

De informatie in deze productomschrijving is met de grootste zorg samengesteld.
Tierrafino B.V. aanvaardt echter geen verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade die zou kunnen optreden bij het gebruik van de geboden informatie. Bij elke nieuwe uitgave van de productinformatie vervalt de geldigheid van de vorige uitgave.