TECHNICAL FRIDAY MORNING

In verband met het Coronavirus is de Technical Friday Morning alleen online beschikbaar! U kunt via de website een afspraak maken maar voorlopig NIET bij ons op bezoek komen. Er wordt contact met u opgenomen voor een online-gesprek!

De TFM is in principe een ochtend voor professionals (architecten en interieur-designers e.a.) waar uitleg wordt gegeven over leembouw in het algemeen, technische toepassingen van leemproducten (leemstuc, glansstuc, duro, tadelakt, decoleem) en de leemverven,( I-PAINT, T-PAINT en Dry- Paint) als duurzame wandafwerking, het gebruik van kleurenvariaties, wandverlichting en -verwarming. Duur van de presentatie max 1,5 uur. Voor een afspraak kunt u mailen, telefonisch contact met ons opnemen of het toegevoegde formulier invullen en verzenden.

Meld je aan
Bent u geïnteresseerd in onze producten, maar niet in de gelegenheid qua tijdsinvestering e.a. om naar ons toe te komen en prefereert u een bezoek van het Tierrafino Team op uw locatie voor een uitgebreide presentatie  voor uw team? Neem dan telefonisch 020-6892515 of per email  info@tierrafino.com  contact op voor een presentatie-afspraak!

Wil je op de hoogte worden gehouden van ons bedrijfsnieuws

Volg ons op Linkedin