De Technical Friday Sessie

is, in principe, een sessie voor professionals (architecten en interieurdesigners e.a.) waar uitleg wordt gegeven over leembouw in het algemeen, technische toepassingen van onze leemproducten aan de hand van een rondleiding door onze Amsterdam Clay Factory. Duur van de sessie is max 1,5 uur.

Voor een afspraak kunt u mailen, telefonisch contact met ons opnemen of het toegevoegde formulier invullen en verzenden.

Meld je aan

Een on-line afspraak met het Tierrafino-team!

Bent u geïnteresseerd in onze producten, maar niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Heeft u voorkeur voor een on-line afspraak met het Tierrafino Team voor een presentatie en/of een vragensessie over uw project? Neem dan telefonisch 020-6892515 of per email: info@tierrafino.com contact op voor een online-afspraak!

Voor informatie over onze leemproducten

Leemstuc Finish en Duro, Glansstuc: Listro en Decoleem, Tadelakt, BASE-basisleem, de Tierrafino Leemverven: I-Paint, T-Paint en DryPaint of onze Antique Provence Decoleem voor een duurzame wandafwerking.

Ga naar de TOEPASSINGEN

Ga naar de pagina’s over het gebruik van kleurenvariaties, wandverlichting en -verwarming.

Voor informatie over de leembouwtechnieken

Ga naar VAKWERK Ga naar HOUTLEEM Ga naar LEEMSTENEN Ga naar STROLEEM

Verwerkingsinstructies, een ondergronden-overzicht en technische informatie

Downloads

Workshops

Tierrafino organiseert workshops, seminars, stages, cursussen en opleiding over het aanbrengen van leemstuc, leempleister, leemverf, stucco lustro, tadelakt, betonlook, decoleem, leembouw en natuurlijk bouwen met leem.

Nieuw is de workshop Basiskennis & Toepassingen Leemstuc voor ‘decision makers’ en ontwerpers.

Ervaren stukadoors en Tierrafino-medewerkers geven praktijk-workshops waar u de fijne kneepjes leert van het werken met leemstuc of Tadelakt.

Workshops

Wil je op de hoogte worden gehouden van ons bedrijfsnieuws

Volg ons op LinkedIN

 

Pdf-PowerPoint-presentatie LEEMLOKAAL webinar