Hieronder vind je de beschikbare data van onze workshops.
Neem contact met ons op voor een workshop op maat in ons atelier in Amsterdam.

Workshops Leemstuc, Kalkstuc, Tadelakt en Stampleem.

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leem.
Leer van alles over leemstuc, leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco Lustro, Decoleem, leemverf, Tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem. Nieuw is onze workshop “Basiskennis & Toepassingen Leemstuc” voor ‘decision makers’ en ontwerpers.
Ervaren stukadoors en Tierrafino-medewerkers geven praktijk-workshops waarin je de fijne kneepjes leert van het werken met Leemstuc of Tadelakt.
In het kader van duurzaam bouwen is naast Leem ook steeds meer interesse in onze Tierrafino Kalkproducten. Samen de luchtkalkproducten van InNOVAcal hebben we ook hiervoor een workshop in aanbieding.

Nieuw is een workshop Stampleem. Ecologisch bouwen heeft steeds meer de aandacht en stampleem heeft hierin zeker een mooie plek. 

Tierrafino – Technical Friday Sessions

Iedere vrijdag kunt u op afspraak een kijkje nemen.
In onze Amsterdam Clay Factory om een Technical Friday Session bij te wonen!

TFS is, in principe, een sessie voor professionals (architecten en interieurdesigners e.a.) waar uitleg wordt gegeven over leembouw in het algemeen, technische toepassingen van onze leemproducten, en krijgt u een rondleiding door onze Amsterdam Clay Factory. Duur van de Technical Friday sessies zijn ca. 1,5 uur.
Voor een afspraak kunt u mailen, telefonisch contact met ons opnemen of het toegevoegde formulier invullen en verzenden.

Meld je aan voor een TF Sessie

Instructie-video’s

Heldere product-instructievideo’s op diverse pagina’s genaamd WERKEN MET … (I-Paint, T-paint, DryPaint enz. enz.) geven direct toepasbare informatie en inspiratie.
Vergeet hierbij niet de ondertiteling – beschikbaar in verschillende talen – aan te zetten!

Wil je op de hoogte blijven van ons leem-nieuws!?

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram