Tierrafino T-paint ecologische leem structuurverf
De korrelige leem-structuurverf

Levendig, decoratief en vochtregulerend

‘T-paint’ ecologische leem structuurverf is een leemverf voor het interieur. De T staat voor textuur, ofwel structuur. Door de leem is speciaal geselecteerd zand gemengd, waardoor een korrelige structuur ontstaat. Wanden en plafonds die behandeld zijn met ‘T-paint’ leemverf zien er levendig en sprankelend uit, de kleur en glans van de zandkorrels zijn duidelijk zichtbaar. Tierrafino ‘T-paint’ vertoont nog een aantal typerende kenmerken die eigen zijn aan leem. Het is damp-open en vochtregulerend en levert daarmee een bijdrage aan een prettig leefklimaat in huis of op de werkplek. De korrelige structuur verkort bovendien de nagalmtijd in een ruimte.

Zie pagina VTwonen 

‘T-paint’  verkrijgbaar in elke gewenste kleurschakering

Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné rood, Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Dit zijn de standaardkleuren die onderling gemengd kunnen worden of met andere natuurlijke Tierrafino-pigmenten. Daardoor is het aantal kleurschakeringen vrijwel onbegrensd. De korrels van verschillende grootte zorgen voor een extra levendig en warm effect.
Als het om kleur gaat heeft iedereen een eigen smaak en voorkeur. Met gebruik van Tierrafino-pigmenten creër je een nòg persoonlijker effect.

Bekijk het kleuren-overzicht onderaan de pagina!

kleurleem-overzicht

Bezoek een verkooppunt Ga naar werken met T-PAINT MERKBLAD

 

Speciaal voor professionals is de Technical Friday Morning. In  1,5 uur wordt uitleg gegeven over leembouw in het algemeen en de technische toepassingen van onze leemproducten. Aan deze presentatie zijn geen kosten verbonden.

Meld je aan

De unieke eigenschappen van Leemverf

Leem heeft een aantal bijzonder prettige en unieke eigenschappen. Leem bestaat voor de helft uit zuurstof en voor 20% tot 40% uit silicium. Vooral dit mineraal bezorgt leem zijn unieke warmte- en vochtregulerende eigenschappen. Belangrijke andere voordelen van leem zijn dat het antistatisch en schimmelwerend is, waardoor het een gezond en evenwichtig binnenklimaat bevordert. Leem is warm in de winter en koel in de zomer. In woonhuizen zowel als in kantoren, theaters, concertzalen, musea en utiliteitsgebouwen zorgt leem op de wanden en plafonds voor een aangename sfeer en een verrassend kleurenspelL