Leempleister Duro

is een echt duurzame wandstyling

Leempleister Tierrafino Duro kleurleem is leempleister en kleur samengevoegd tot één product voor gebruik binnenshuis. Duro leemleister onderscheidt zich van Tierrafino Finish en Base door de dunnere, iets hardere stuclaag. Het is gemakkelijk en snel te verwerken. Tierrafino Duro leempleister heeft alle goede eigenschappen van leem. Duro leempleister maakt uw muren licht glinsterend en geeft uw interieur een frisse en strakke uitstraling. Ook voor kantoren en bedrijfsruimten is Duro leempleister een prachtige oplossing: het creëert een prettige en toch zakelijke atmosfeer.

Leempleister Duro is een verademing in je woning. Als je voor een beter klimaat in de ruimte kiest is Duro leempleister met Tierrafino Base bruinleem of basisleem onderlaag erg geschikt.

Kleurleem Tierrafino Duro is in acht zachte aardekleuren te verkrijgen

Kleurleem Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné rood, Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Dit zijn de standaardkleuren die onderling gemengd kunnen worden of met andere natuurlijke Tierrafino kleurleem pigmenten. Daardoor is het aantal kleurschakeringen vrijwel onbegrensd. De korrels van verschillende grootte zorgen voor een extra levendig en warm effect. Als het om kleur gaat heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeur. Met de Tierrafino kleurleem pigmenten kunt u een nòg persoonlijker effect krijgen. Een uitgebreid overzicht van mengingen van de standaardkleuren Duro kleurleem met de daarbij behorende NCS codes vindt u in het Duro Mengkleurenoverzicht