Hoogwaardige, natuurlijke

View Products

Made with care

Vind een verwerker

Voor Tierrafino kwaliteit bezoek een van onze verkooppunten

Vind een veerkooppunt in de buurt

Productinformatie & Kenmerken van X-WHITE

Tierrafino X-WHITE is een 100% natuurlijke extra witte leemsierpleister voor muren en plafonds binnenshuis. De leemsierpleister valt op door zijn bijzonder hoge witheidsgraad, wat hem tot een ideale eindafwerking maakt voor woon- en slaapkamers. X-WHITE kan qua uiterlijk en gevoel worden aangepast door de hand van de verwerker.

Bekijk onze producten
Bekijk onze verkooppunten

Belangrijke Kenmerken

X-WHITE

  • Tierrafino Exclusief product: dit product is uniek en niet vergelijkbaar met enig ander product op de markt.
  • 100% natuurlijk: (uitklapbaarOnze X-WHITE bestaat voor honderd procent uit natuurlijke ingrediënten.)
  • De helderste leemsierpleister op de markt: (Geen enkele andere leemsierpleister op de markt is zo helder en zuiver wit als onze X-WHITE!)
  • Alle sociale en ecologische voordelen van leem (link naar voordelen van leem)
Project advies nodig?
12,50
12,50

Toepassing

Voordat je X-WHITE aanbrengt, moeten de muren of plafonds stofvrij, droog en licht ruw zijn. Behangresten of behang in het algemeen moeten worden verwijderd! Op gladde oppervlakken raden we aan om onze primer Contact Fine aan te brengen, zodat X-WHITE beter hecht.

Na het mengen van de X-WHITE met water, kun je de eerste laag X-WHITE met een spaan aanbrengen. Let erop dat de maximale laagdikte van 1,5 mm niet wordt overschreden om droogscheuren te voorkomen.

Na het aanbrengen van de tweede laag kun je beginnen met het vormgeven van het oppervlak. Je kunt de leemfijnpleister X-WHITE vilten met een sponsbord en een ruwe textuur achterlaten, of je kunt het oppervlak gladstrijken.

Bestel je samples

Goed om te weten:

We raden het gebruik in spatwatergebieden af. Buiten spatwatergebieden is de X-WHITE ook geschikt voor muren en plafonds in de badkamer. Kijk op onze verwerkers pagina om een Clay Expert te vinden die het toe kan passen.

Verwerker nodig?

Stel je vraag