Loft Amsterdam Noord

Appartement in Amsterdam Noord, alle wanden in leemfinish Dover-wit op hechtleem. Diverse ondergronden: beton, gipsplaat, Ytong-blokken.

‘Artist in Residence’ Charlois Rotterdam

Nieuwbouw van een 2-onder-1-kap kunstenaarsverblijf.

Wij hebben hier 1500 m2 wand en plafond gestuct in hechtleem, fijnleem en afgewerkt met leemfinish Kleur NG 06 (Dover met beetje Nassau en Gomera) op Fermacell. Totale dikte 8 mm, inclusief in bedden van een volvlakswapeinigs gaas. Zowel hechtleem, als fijnleem als leemfinish zijn machinaal gespoten. Alle ruimtes behalve de badkamers zijn in leem gestuct. De buitenkant (360m2) hebben wij in een kalkmortel op kleur gestuct.

Woonark Schoon Schip

Leemstuc op houtvezelplaat 200 m2 plafond en 400 m2 wand. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van een spritzlaag hechtleem, voorzien van een laag fijnleem met volvlakswapening ingebed, en afgewerkt met de Tierrafino DURO dover-wit. Totale dikte plusminus 10 mm. De achterwand van de keuken is gestuct in de LISTRO, glad gepleisterd en in de was gezet.
De weerkaatsing van het licht via het wateroppervlak zorgt voor een genadeloos strijklicht langs het plafond. Het is gelukt een mooi vlak, strak, en fijn geschuurd oppervlak op te leveren.