BMN Bouwmaterialen leem kopen van Tierrafino

Tierrafino Verkooppunten

BMN Bouwmaterialen leem kopen van Tierrafino

Voor Tierrafino leemproducten bij BMN Bouwmaterialen via webshop helpdesk klik hier!

BMN Bouwmaterialen

Omdat wij onderdeel zijn van Building Materials Europe valt BMN onder de beursgenoteerde multinational Blackstone Group. BMN is marktleider op het gebied van bouwmaterialen en wordt daarmee bestempeld als regisseur van de bouw.
Met 81 vestigingen zitten we altijd wel ergens bij jou in de buurt. In elke vestiging staat een team gepassioneerde bouwvrienden voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en onze expertise over de bouw met je te delen, om vervolgens van elk bouwproject een succes te maken. Dit maken we waar met onze vier beloftes: de beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies.

BMN biedt een ruim assortiment materialen en diensten voor professionele bouwers onder één dak; Van hout en plaat, ruwbouw, chemie & bindmiddelen, afbouw, tegels tot en met ijzerwaren en gereedschap. De materialen zijn af te halen op 81 locaties in Nederland, of just-in-time te leveren.

De beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Het zijn onze beloftes waarmee wij klanten garanderen altijd te beschikken over de juiste materialen, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de afgesproken tijd. Registreer jezelf of login als bestaande klant en ervaar zelf de service van BMN.

‘Doen we’ is niet voor niets onze lijfspreuk. We doen namelijk heel veel.
Met elkaar de kwaliteit van de bouw vergroten, daar gaan we voor. Dat doen we alleen al door de professionele bouwer een helpende hand te bieden met onze eigen BMN huismerken. Daarnaast zijn we op de hoogte van innovaties, waarvoor we continu passende oplossingen bedenken. Zo maken we de bouw duurzamer en creëren we slimme tools: ontwikkelingen waarmee we jouw werk uit handen nemen. Bij BMN kun je dus voor méér dan alleen bouwmaterialen terecht!

BMN Bouwmaterialen leem kopen van Tierrafino

Informatieve productpagina’s van Tierrafino leemverf en leemstuc.

Lees het werkblad

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops