Eco-Logisch leem kopen van Tierrafino

Leem kopen bereikbaar voor iedereen!

Tierrafino leem-verkooppunt Eco-Logisch in Amsterdam

Productinformatie over Tierrafino LEEMSTUC

Tierrafino Leemverf Kopen bij Eco-Logisch

Productinformatie over Tierrafino LEEMVERF

 

Eco-logische leem kopen van Tierrafino. Verkooppunt Eco-Logisch vindt dat Duurzaamheid bereikbaar moet zijn voor iedereen. Van doe-het-zelver tot professioneel schilder, van consumenten tot groothandel: de stap naar duurzaamheid hoeft maar een hele kleine te zijn, en een hele logische. Gewoon, omdat wij geloven dat onze producten deze wereld een beetje beter maken en we deze aarde vooral niet slechter achter willen laten dan we hem hebben aangetroffen.

Sinds onze opening in 2007 hebben we veel zien veranderen. Tot onze grote vreugde zien we nu dat groene claims als ‘eco’, ‘bewust’, ‘organisch’, ‘duurzaam’ en ‘recyclen’ C2C de nieuwe verkoopargumenten zijn geworden.

Naast de consumenten verkoop, leveren wij ook producten aan bedrijven via onze groothandel. Het assortiment en de prijsinformatie van de Eco-Groothandel is alleen toegankelijk indien er een inlogcode is aangevraagd.

Retail producten

Voor de winkelier en webwinkelier leveren wij producten in verschillende categorieën: Supermarkt & Drogisterij, Home & Gift, Baby & kind, en Energiebesparing. Geen minimum orderbedrag en de mogelijkheid tot dropshipping

Bouwmaterialen
De bouwgroothandel is er voor de vakman, aannemer, ZZP’er en de bouwmaterialen handel. Je bestelt eenvoudig online en tegen een scherpe prijs. Geleverd op de bouwplaats of in het magazijn.

Daarnaast krijg je van ons een gratis Vaklui-profiel. Zo kunnen consumenten je bedrijf gemakkelijk vinden.