ECOCOATINGS

Ecocoatings leemverf kopen van Tierrafino

Tierrafino Verkooppunt

Voor Tierrafino leemverf-producten bij Ecocoatings klik hier!

 

Voor Ernst de Nobel, de oprichter van Ecocoatings, was de keuze om een webshop met duurzame verf te beginnen een logisch gevolg van zijn werkzaamheden als Ecoschilder in Den Haag en omstreken. Daarnaast is hij actief binnen het collectief SCHILDERSVANNU, een landelijk netwerk van duurzame schilders. Met zijn webshop en winkel wil hij schilderen met duurzame producten voor iedereen toegankelijk maken.

Het platform SCHILDERSVANNU is dé kennisbank voor duurzaam schilderwerk.

Door het vele informatie-uitwisseling onderling is de kennis van duurzaam schilderwerk enorm. Wij zijn merk onafhankelijk en informeren op eigen titel. We hebben verftechneuten aan boord, die samen met de vele praktijk ervaring van de schilders, komen tot een zeer gewogen oordeel over de mogelijkheden die er met duurzaam schilderwerk zijn. Kennis uitwisselen en promoten van duurzaam schilderwerk zit verankerd in de genen van SCHILDERSVANNU. Wij hebben geen geheimen, geen eigen agenda maar zijn een idealistische beweging die geen genoegen neemt met het huidige aanbod van, op fossiele grondstoffen gebaseerde, reguliere verfproducten.
SCHILDERSVANNU ondersteunt schildersopleidingen, verzorgt presentaties door het hele land en is aanwezig op relevante beurzen. Werkt nauw samen met fabrikanten om hun producten naar een nog hoger en milieuvriendelijker niveau te brengen. De schilders van SCHILDERSVANNU geven advies aan opdrachtgevers, aannemers en architecten. Staan betrokken in de samenleving. Participeren in lokale duurzame initiatieven en komen zelf met verfrissende ideeën.
Een duurzame schilder is een schilder die bewust kiest voor een bedrijfsvoering waarbij hij het milieu zo min mogelijk belast. Maar daar blijft het niet bij. Een Schilder van nu wil een einde maken aan het gebruik van fossiele grondstoffen voor verf. Afscheid nemen van de vele giftige stoffen in verf. Een duurzame schilder is een vernieuwer. Wacht niet af maar loopt voorop. Denkt na over zijn processen. Werkt schoon en veilig. Koopt duurzaam geproduceerde kleding. Probeert nieuwe, bio-based producten uit. Is bezig met de toekomst. Neemt geen genoegen met halve oplossingen. Is transparant. SCHILDERSVANNU is continue opzoek naar een betere, duurzamere oplossing.

Ecocoatings leemverf kopen

Informatieve productpagina’s van Tierrafino  leemverf en werken met leemverf

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops Lees het werkblad