Wesley Levöleger

Totaal Aannemingsbedrijf Levöleger is voortgekomen uit ons familie bedrijf uit 1958.

In die tijd was je een 1000-poter die alle soorten werkzaamheden kon verrichten. Tegenwoordig heeft het een andere benaming: een Aannemingsbedrijf.
Uit het oude familie bedrijf zijn meerdere bedrijven ontstaan die met elkaar verbonden zijn omdat het kinderen en kleinkinderen zijn van de oprichters van toen. Onze kennis en de kunde zijn van generatie naar generatie overgedragen en zo dus sterk vertegenwoordig in ons bedrijf.

Menig monumentaal werk is verricht en mede door mee te gaan met de ontwikkelingen in de bouw en alle nieuwe producten die er in de jaren bij zijn gekomen kan het bedrijf een zeer goed product leveren, en zo voorzien in de wens van onze klant. Deze is tegenwoordig steeds meer gericht op milieu vriendelijke producten, een gezonder binnenklimaat en producten die dicht bij de natuur staan.

Bij het realiseren van een uitbouw kwam de vraag of de binnen muren met leem gestuct konden worden. Toen voor ons bedrijf een totaal nieuw product. Maar zoals al jaren ons beleid is, niets uit de weg gaan: het je eigen maken en bijleren!
De ervaring die is opgedaan met Tierrafino beviel zo goed dat we het nu steeds zelf aanbieden bij de klant.
De opgeleverde werken dienen vervolgens weer als reclame voor nieuwe klanten.

Het werken met leem is niet te vergelijken met het traditionele stuccen, zoals een gips product of een cement gebonden product…
Wij ervaren het als een product waar kunde en gevoel in gelegd moet worden. Goed voor nieuwbouw, renovatie of restauratie.

Graag zijn we je van dienst!
Wesley Levöleger