Van Binnen leem kopen van Tierrafino

Tierrafino Verkooppunt

Van Binnen leem kopen van Tierrafino

Voor Tierrafino leemproducten bij Van Binnen klik hier!

Wij leveren meer dan 25 jaar stijlvol & duurzaam interieur
Van Binnen is al meer dan 25 jaar dé woninginrichtingswinkel van Rotterdam op het gebied van duurzaamheid en natuurlijke producten. Hiernaast zijn wij de enige winkel in Nederland die zich geheel focust op een fairtrade productie proces van haar producten, en zo veel als mogelijk alleen natuurlijke bronnen gebruikt. Bij onze producten wordt rekening gehouden met een positieve bijdrage aan het milieu, een fair trade proces en met jouw gezondheid.

Ecologische verf is in opkomst

Zowel omdat de kwaliteit heel goed is, als ook omdat met deze verf makkelijk is te schilderen. De verf ruikt aangenaam en geeft geen irritatie op de huid of in de luchtwegen. Steeds meer professionele schilders kiezen voor ecologische verf. Hieronder een aantal sterke merken, die in onze webshop te bestellen zijn.
Ecologische verf, ook wel natuurverf genoemd, zijn zuinig in het gebruik, ruiken lekker en verwerken soepel. Goed schilderwerk afleveren is niet moeilijk. Het vraagt de juiste voorbehandeling. Hoe meer aandacht aan de ondergrond wordt besteed hoe mooier en duurzamer het resultaat.

Wij zijn specialist in ecologisch slapen

Wij zijn de specialist in ecologisch slapen en geven advies over het slapen op matrassen van het merk Green Sleep, Dormiente en Yumeko. We adviseren je over hoe je heerlijk en comfortabel kan liggen. Hiernaast ook over hoe je een compleet bed samenstelt met een design bed-ombouw, ergonomische bedbodem, donzen of wollen dekbedden, prachtige dekbedovertreksets en comfortabele hoofdkussens. Voor Rotterdam en wijde omgeving zijn wij dé eco-specialist op het gebied van slapen en bedden.

Onze topmerken maken ecologisch wonen waar

Van Binnen verkoopt design van topmerken als Varier, Artisan & Ethnicraft (meubelen), Green Sleep, Dormiente, Texeler & Yumeko (slapen), Tierrafino, Uula, Auro & Aquamarijn (natuurverf-stuc), Capsicum, Spira en Romo (textiel), Zuperzozial, Klippan & Grimms (accessoires).

Wij leveren vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en een achtergrond en brede kennis in ecologie en ergonomie kunnen wij onze klanten een vakkundige en persoonlijke service bieden en een advies afgestemd op ieders wens. Samen met ons team van verkopers met passie voor het duurzame en natuurlijke aspect van onze winkel en met oog voor design, helpen wij je graag aan een inrichting die bij je past. Wij staan 6 dagen in de week voor je klaar in onze winkel. Ook naast in onze winkel komen wij bij u thuis om vakkundig advies te geven waar nodig.
Onze stoffeerder, meubelmaker en monteur zorgen voor een perfect eindresultaat bij u thuis.
Wij zijn Van Binnen voor een smaakvolle, comfortabele en bovendien duurzame inrichting. Duurzaam is niet meteen duur, eerder spaarzaam voor jou en het milieu!

Van Binnen leem kopen van Tierrafino

Informatieve product-pagina’s van Tierrafino leemverf en leemstuc

Lees het werkblad