Green Make Over aflevering Gouda

Gouda decor voor nieuw energieprogramma SBS6

Gouda vormt het decor voor twee afleveringen van het nieuwe SBS6 Tv-programma Green Make Over. 

Zondag 18 oktober rond 16 uur is op SBS6 te zien hoe Marjolein en Bas Paauw uit Gouda hulp krijgen van het Green Make Over expertteam om hun twee kinderkamers energiezuinig, tochtvrij en milieuvriendelijk in te richten op een stijlvolle manier.

Op 15 november is te zien hoe de experts Monika Harms en haar twee kinderen uit Gouda te hulp snellen. Zij kregen het thuis alleen maar warm onder de hete douche. Ook al stonden de 12 radiatoren te loeien, het huis was niet warm te krijgen met een torenhoge energierekening als gevolg.

Green Make over is vanaf 18 oktober elke zondag te zien rond 16.00 uur op SBS6. Het team van dit woon- en lifestyleprogramma schiet beide huishoudens te hulp met praktische tips en oplossingen. Ook wordt wethouder Hilde Niezen uit Gouda ondervraagd door programmamaker Gwen Jansen wat Gouda doet voor haar inwoners om hen te helpen als ze energie willen besparen thuis.

Op www.greenmakeover.nl zijn meteen na elke uitzending alle oplossingen en instructiefilms te zien, zodat wie dat wil direct zelf thuis aan de slag kunnen.