Maatregelen in verband met het Corona Virus

Beste partners en klanten

Via deze pagina houden wij u op de hoogte van onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus. Natuurlijk zijn wij bij Tierrafino ook getroffen door de maatregelen om het Corona Virus het hoofd te bieden. In deze update vertellen wij  hoe we bij Tierrafino met de situatie omgaan.

Aangepaste bezetting

Op basis van de richtlijnen en adviezen van het RIVM hebben we onze medewerkers gevraagd zoveel als mogelijk vanuit huis te werken en zich te houden aan de adviezen.

Bereikbaarheid

Telefonisch en online, via de website en de sociale media kanalen, blijven we goed bereikbaar, mocht het even iets langer duren voordat wij reageren dan hopen wij op uw begrip.

Technical Friday Morning alleen online beschikbaar!

Professionals kunnen via de website een afspraak maken voor de TFM maar voorlopig NIET bij ons op bezoek komen. Er wordt contact met u opgenomen voor een online-gesprek! Zonder de rondleiding door ons bedrijf zijn wij toch in staat om u  bij te spijkeren over onze producten en/of een project waar u mee bezig bent en support of advies voor nodig hebt te bespreken. Om een fysieke beleving wat betreft mogelijkheden, materiaalstructuur, kleur e.a. van de wandafwerking van onze producten te krijgen kunt u het beste een sample box bestellen. Deze box wordt bij u aan de deur afgeleverd. Verder blijft het altijd mogelijk onze producten online te bestellen bij onze verkooppunten.

Workshops

Het workshop-programma komt in deze periode te vervallen. In juni staan de eerstvolgende workshops gepland afhankelijk van de maatregelen van RIVM hebben deze doorgang of worden alsnog afgelast.

Workshops aan Huis zijn wel mogelijk!

Wilt u zelf aan de slag met leemstuc, maar heeft u ondersteuning nodig bij uw project? Dan kunt u een Workshop aan Huis aanvragen. Een van onze verwerkers komt u dan aan huis begeleiden met uw project (min 1,5 meter afstand in acht genomen). Neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Voorraad en levering

Onze productie werkt in shifts door, onze voorraden zijn op niveau. Wij blijven de aanlevering van onze grondstoffen monitoren en houden deze op peil.

Samen met de inzet van onze collega’s, leveranciers en transporteurs doen we er alles aan om dit zo te behouden, zodat leveringen van lopende en nog komende bestellingen op de vertrouwde manier blijven plaatsvinden. Wij hebben de logistiek zo ingericht dat fysieke contactmomenten met de chauffeurs.in principe niet nodig zijn.

 

Onze genegenheid gaat uit naar een ieder die ziek is, zieke familieleden of vrienden moet ondersteunen. Naar onze partners,verwerkers en klanten die hun werkzaamheden onder deze omstandigheden proberen voort te zetten of gedwongen zijn te stoppen, maar vooral naar allen die in de gezondheidszorg werkzaam zijn. Veel strekte allemaal!

 

Team Tierrafino

TIERRAFINO: DE ECHTE KLEUREN VAN DE AARDE – GEZOND EN MOOI!

Tierrafino is al sinds 1990 een 100% duurzame pionier en als eerste die gekleurde leemstuc en leemverf op de markt bracht. Wij werken met 100% natuurlijke grondstoffen uit zorgvuldig gekozen Europese steengroeves. Kies voor Tierrafino en je bent verzekerd van een mooi, gezond, eerlijk en hoogwaardig kwaliteitsproduct: voor nu en onze toekomstige generaties.