Workshop Leemstuc en Tadelakt

Workshop Leemstuc en Tadelakt. Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/ leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem. Nieuw is de workshop Basiskennis & Toepassingen Leemstuc voor ‘decision makers’ en ontwerpers. Ervaren stukadoors en Tierrafino-medewerkers geven praktijk-workshops waar je de fijne kneepjes leert van het werken met leemstuc of tadelakt.

Tierrafino  Technical Friday Morning

Iedere vrijdag kunt u op afspraak een kijkje nemen
In onze Amsterdam Clay Factory om de Technical Friday Morning bij te wonen!

TFM is, in principe, een ochtend voor professionals (architecten en interieurdesigners e.a.) waar uitleg wordt gegeven over leembouw in het algemeen, technische toepassingen van onze leemproducten aan de hand van een rondleiding door onze Amsterdam Clay Factory. Duur van de presentatie max 1,5 uur.
Voor een afspraak kunt u mailen, telefonisch contact met ons opnemen of het toegevoegde formulier invullen en verzenden.

Meld je aan

Instructie-video’s

De helder product-instructievideo’s op de diverse pagina’s genaamd WERKEN MET … (i-paint, T-paint, DryPaint enz enz.) geven direct toepasbare informatie en inspiratie.
Vergeet hierbij niet de ondertiteling beschikbaar in verschillende talen aan te zetten!

Wil je op de hoogte blijven van ons leem-nieuws!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram