Dubomat Ecologische Bouwmaterialen

Tierrafino Verkooppunt

Koop onze Tierrafino leemproducten bij Dubomat

Dubomat levert milieuvriendelijke en gezonde bouwmaterialen aan particulier, professionele klusser, aannemer en bouwmaterialenhandel.

Dubomat werd in maart 1993 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel door Dirk van Impe, gewoon klein begonnen, maar wel voorzien van goede afspraken met producenten en collega ondernemers. In Groningen (Joost Halbertsma en Jo Reijbroek) en in Rucphen nabij Roosendaal (Johan en Conny Roozen) groeide de handel door. Internet en webwinkels veranderde het koopgedrag, maar mede daardoor wordt nu wel heel Nederland bediend. Dirk en Joost hebben zich nu vooral toegelegd op advisering in materiaaltoepassingen en hun (on)mogelijkheden.

Johan doet de webwinkel alsmede de directe (groot)handel. Voor de toekomst zijn gevorderde plannen voor vergaande samenwerking met de collega’s en verdere uitbreiding van het programma. Er is een gezonde verhouding tussen idealisme en realisme met voordelen voor iedereen.

Dubomat laat vooral zien dat verantwoord bouwen onder handbereik ligt; niet alleen omdat we een belangrijk deel van de materialen uit voorraad kunnen leveren, maar vooral ook omdat we méér bieden: goed advies en slimme tips. Zodat u goed doordacht en bouwfysisch optimaal kunt (ver-)bouwen en daarna comfortabel en gezond gebruiken/bewonen.
Eenmaal gewend, wil je echt niet anders!

Webshop

Tierrafino producten zijn via de webwinkel van Dubomat te bestellen.
Voor onze andere producten kunt u met Dubomat contact opnemen.
Per telefoon: 06 20 90 96 59 of e-mail: info@dubomat.nl.

Tierrafino producten kopen bij Dubomat

Informatieve productpagina’s van Tierrafino leemverf en leemstuc.

Lees de werkbladen

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops