Hermelijn traditionele en ecologische bouwmaterialen

Verkooppunt Tierrafino

Hermelijn traditionele en ecologische bouwmaterialen

Leemshop leem kopen van Tierrafino

Voor Tierrafino leemproducten bij

Hermelijn traditionele en ecologische bouwmaterialen klik hier!

Zoals u wellicht al vele malen hebt gehoord in de media, staat onze planeet Aarde meer en meer onder druk. Onze ecologische voetafdruk begint een verpletterend spoor achter te laten. Omdat we allemaal met het milieu bezig zijn, willen we er iets aan veranderen, wij ook!!  Om die reden had ik u graag mijn bedrijf voorgesteld.

Sinds 2010 verhandel ik allerhande ecologische bouwmaterialen zoals leem, natuurverven, celit-platen voor het dak, kastanje-houten palen, plankenvloeren, vlasisolatie, afwerkingsplaten etc. Het zijn allen materialen die de aarde niet alleen kan bijmaken, maar die ook volledig afbreekbaar zijn. Bovendien zijn ze niet alleen gifvrij, ze laten na het degeneratieproces ook geen schadelijke stoffen meer achter! Zo denken we niet alleen aan onszelf, maar ook aan onze kinderen en kleinkinderen.

Zoals u kan vaststellen zijn het materialen die niet alleen kunnen dienen voor renovatie, maar ook voor nieuwbouw, binnenhuisafwerking of decoratie. Zelfs voor uw tuin kan u uw gading in het assortiment vinden. Het gehele assortiment vindt u in onze catalogus.

Sinds 1 maart 2014 is er ook een heel gamma traditionele materialen bijgekomen.
We leggen hier zoveel mogelijk de nadruk op de bouwmaterialen ‘met een groene tint’.

Hebt u drempelvrees over het gebruik van ecologische bouwmaterialen of ecologisch bouwen?
Denkt u dat het een geitenwollensokken bedoening is en wilt u uw mening hierover kwijt? Heeft u vragen over bepaalde producten? Wenst u een offerte aan te vragen?
Dit kan allemaal op het nummer 0484/150.952 of 016/73.31.56.
Het Hermelijn team staat u graag te woord en helpt u graag verder tot een concrete oplossing.

Hermelijn startte in 2010 in de Hoegaardenstraat 17 te Tienen.
Het idee was simpel: we verdelen ecologische bouwmaterialen vanuit ons eigen huis. Het geld en de middelen waren er niet om onze missie en waarden uit te dragen zoals we wensten. Mensen die iets willen hebben, vinden ons via de website of mond-aan-mond reclame.
Het idee groeide echter snel, de stock groeide in volume en assortiment.

In 2011 huurde Hermelijn een garagebox om extra stockageplaats te hebben. Dat jaar kwam er ook de vrachtwagen bij. Eerdere leveringen gebeurden altijd met een auto en een aanhangwagen.

2012 was een heel bewogen jaar van groei. Hermelijn huurde nu niet alleen een garagebox als opslagplaats, maar hermelijn huurde ook een magazijn. In 2012 kwam er ook een kraan op de vrachtwagen te staan.

Einde 2012 werd een grote stap genomen: we verplaatsten Hermelijn naar de Leuvenselaan 467 te Tienen (achter Boels).
De missie, de waarde en de inzet van Hermelijn werd hierdoor nog meer gewaardeerd. Dit had als gevolg dat de opslagruimte alweer te klein werd.
2013 werd ook het jaar dat Hermelijn meer middelen en tijd besteedde aan staaltjes, demo’s en commercialiteit.
Onze klanten en ons gezonde toekomst staan immers centraal.

Begin 2014 verhuisde Hermelijn nogmaals, ditmaal naar de huidige locatie zijnde Leuvensesteenweg 391 te Boutersem (het vroegere Malt).

We hopen te blijven investeren in een groenere toekomst voor u, voor ons, voor onze kinderen, voor onze (toekomstige) kleinkinderen en onze leefomgeving. Dit kan uiteraard alleen maar door het vertrouwen en het geloof van onze klanten in Hermelijn.

Hermelijn traditionele en ecologische bouwmaterialen

leem kopen van Tierrafino

Informatieve productpagina’s van Tierrafino leemverf en leemstuc.

Lees de werkbladen

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops