Lobouw Bergen op Zoom

Tierrafino Verkooppunt

Lobouw Bergen op Zoom

Bezoek de Showroom van Tierrafino bij LOBOUW in Dordrecht!

Voor Tierrafino leemproducten bij de LOBOUW klik hier!

Bij Lobouw Bergen op Zoom leem kopen van Tierrafino. Al uw bouwmaterialen kopen en binnen een kwartier weer buiten staan. Steeds de voorraad bij de hand waar u zelf geen ruimte voor heeft. Ongebruikte voorraadartikelen zonder poespas terugbrengen. Altijd deskundig advies in de buurt. En oh ja… verse koffie in de koffiehoek. Het zijn maar een paar voordelen van Lobouw in Dordrecht en Bergen op Zoom.

In onze unieke afhaalstraat laadt u – overdekt en wel – uw spullen direct in uw bus, auto of aanhanger. Onze medewerker wijst u de weg én helpt u met inladen.

Maakt u zich geen zorgen over op tijd op de klus zijn: onze drive-through is elke werkdag om 06.00 uur open!
In de winkel, aan de balie en in de showroom geven onze mensen graag antwoord op uw vragen. Of het nu gaat om de juiste materiaalkeuze, de beste machine voor de klus of een administratieve vraag; er is steevast iemand in de buurt die u met enthousiasme en deskundigheid helpt.

In 2001 werden Henri en Yvonne Lodder de trotse eigenaren van zowel Lobouw als Van Dijk Tegel. Toch wel handig dat beide ondernemingen naast elkaar gevestigd zijn…
De groei van het bedrijf gaat onvermoeid door en in 2011 opent Lobouw een tweede vestiging, in Bergen op Zoom. Ook daar kan de vakman terecht in de overdekte afhaalstraat die zo typisch is voor Lobouw.
Nat én droog

Inmiddels heeft Lobouw naam en faam verworven in het leveren van hoogwaardige materialen voor natte afbouw. Maar vergeet niet dat Lobouw net zo goed thuis is in de droge afbouw en de ruwbouw!

Lowbouw Bergen op Zoom leem kopen van Tierrafino

Informatieve product-pagina’s van Tierrafino leemverf en leemstuc.

Lees het werkblad

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Workshops