Tadelakt en Leemstuc ‘Pigment’

Boven: Tadelakt en Leemstuc ‘Pigment’;  Zwart Oxide  – Titaan Wit   -Pompeïaans Rood – Metaaloxide Rood

Midden:Tadelakt en Leemstuc ‘Pigment’;   Mahonie – Kasseler Bruin – Oranje -Goud Oker -Perzisch Geel

Onder: Tadelakt en Leemstuc ‘Pigment’; Veronees Groen – Congo Groen – Kobalt Blauw kleur – Ultramarijn Blauw

Tadelakt en Leemstuc ‘Pigment’, Tierrafino ‘Pigment’, is een reeks kleurpigment bedoeld voor het kleuren van Tierrafino ‘Stone’ Tadelakt. Het pigment kan ook toegevoegd worden aan de leemproducten  Tierrafino ‘Finish’, ‘Duro ,  T-Paint’ en ‘DryPaint .Tierrafino’ Pigment’ is een kalk-echte-pigment die daardoor ook geschikt zijn in combinatie met kalkproducten.

Bij Tierrafino ‘Stone’tadelakt is het aantal kleurschakeringen vrijwel onbeperkt door standaardkleuren die onderling – of met natuurlijke Tierrafino-pigmenten gemengd kunnen worden.

Leemstuc en  -verf is in 8 zachte aardekleuren verkrijgbaar
Dover wit, Delphi wit, Romeins oker, Djenné rood, Nassau oranje, Ayers Rock, Iquitos groen en Gomera grijs zijn de standaardkleuren die onderling – of met natuurlijke Tierrafino-pigmenten gemengd kunnen worden. Als het om kleur gaat heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeur. Door toevoeging van Tierrafino- pigmenten ontstaat een nòg persoonlijker effect.

Tadelakt en Leemstuc ‘Pigment’
Eigenschappen

• Gebruiksklaar in de verpakking • Geurloos • Pigment is kalk- en UV-bestendig. Alle pigmenten zijn waterbestendig • behalve Ultramarijn blauw. • Doe-Het-Zelver/Professional. • Bewaaradvies: Bewaar droog en koel maar vrij van vorst.

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/ leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stuccolustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem. Heb je interesse meld je dan nu aan!

Wil je op de hoogte blijven van al ons leem-nieuws!

Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram