Organische Wandverlichting, Ornamenten en decoraties van Leem

Veel van onze klanten worden enthousiast van de vloeiende organische vormen. De hoek van 90 graden moet gaan, nu wil je ronde hoeken! 

De sfeer van de wandverlichting brengt je huis in een andere dimensie, het wordt als een ‘baarmoeder’. Met het licht mee stroom je door het huis.

De wandlampen zenden indirect licht uit. Er gebeurt tegelijkertijd iets nieuws. De akoestiek verandert en door het gebruik van pure aarde met aardetinten voel je je opeens op je plek, … thuis.

Met de poëzie van wandverlichting en ornamenten van leem kun je vele kanten op en jij bepaald welke sfeerbepalende richting je uit wilt. Inspirerend zakelijk, praktische creatief, flagrant gestileerd of ingetogen klassiek, alle vormen zijn met de hand uit je wanden te halen.

Tevens voorziet het je huis direct van een prachtige basisverlichting en/ of een zachte accentverlichting in de slaapvertrekken, hallen, gangen, op en afstapjes. Wist je dat wandverlichting de ruimte groter maakt?

Alle nodige rust en tijd is daarna  om eventueel, passende bij de functie van de verschillende vertrekken, staande lampen of hanglampen als aanvullende verlichting aan te kopen. Een goede variatie van verlichting is belangrijk.

Door het toevoegen van specifieke leem-ornamenten (wel of niet met verlichting) op in of aan de wand is het mogelijk om een dierbare plek te creëren die een herinnering aan een persoon, plaats, object  of gebeurtenis koestert. Een stilte, rust, ontspanning-plek, of concentratie-plek  enz……. Hierbij zijn de mogelijkheden ook onuitputtelijk en een creatieve uitdaging, qua stijl, motieven en functie, voor de klant versus verwerker/stukadoor of voor de doe het zelver.

Zoek een verwerker/stukadoor

Workshops

Tierrafino organiseert coaching, workshops, seminars, cursussen en opleiding over het aanbrengen en stukadoren van leemstuc/ leempleister, leemfinish, verstevigde leemstuc, stucco lustro, decoleem, leemverf, tadelakt, kalkpleister, en natuurlijk bouwen met leem.

Geïnteresseerd meld je nu aan!

Workshops

Wil je op de hoogte blijven van al ons leem-nieuws!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

leem wandverlichting

Speciaal voor professionals is de Technical Friday Morning. In 1,5 uur wordt geven wij uitleg over leembouw in het algemeen en de technische toepassingen van onze leemproducten. Aan onze presentatie zijn geen kosten verbonden.

Meld je aan